Nupjauta veja
3 posters
Pony Breakout :: RPG pasaulėlis :: Canterlot :: Miesto pakraštys :: Giria
Puslapis 1 iš 1
Re: Nupjauta veja
(šiai dienai pavaduosiu Twilight Sparkle)
-...ir nuo to laiko harmonija Equestrijoje buvo palaikyta kartų kartas. Hmm... Harmonijos Elementai. Žinau, kad esu kažkur apie juos girdėjusi... bet kur?
O per tą laiką Twilight Sparkle pakilo nuo žemės ir į kuprinę įsimetusi knygą, nubėgo.
-...ir nuo to laiko harmonija Equestrijoje buvo palaikyta kartų kartas. Hmm... Harmonijos Elementai. Žinau, kad esu kažkur apie juos girdėjusi... bet kur?
O per tą laiką Twilight Sparkle pakilo nuo žemės ir į kuprinę įsimetusi knygą, nubėgo.
Doctor Whooves- Posts : 164
Taškai : 184
Reputacija : 0
Bet netikėtai kelią Twilight pastojo trys pažįstamos vienaragės.
Viena iš jų tarė:
- Štai kur tu Twilight. Klausyk, šįvakarą bus šokiai ir tūsas pilies kieme. Eisi?
Viena iš jų tarė:
- Štai kur tu Twilight. Klausyk, šįvakarą bus šokiai ir tūsas pilies kieme. Eisi?
Fluttershy- Posts : 718
Taškai : 1117
Reputacija : 3
(ui, atsiprašau, aš jau kitoj temoj šitą dialogą parašiau, bet galime ir čia pabaigti)
- Eeem, atleiskite merginos, bet man laabai reikia pasimokyti, - tarė Twilight, ir nelaukusi draugių atsakymo, visu greičiu pasileido tolyn link bibliotekos.
- Eeem, atleiskite merginos, bet man laabai reikia pasimokyti, - tarė Twilight, ir nelaukusi draugių atsakymo, visu greičiu pasileido tolyn link bibliotekos.
Doctor Whooves- Posts : 164
Taškai : 184
Reputacija : 0
Pony Breakout :: RPG pasaulėlis :: Canterlot :: Miesto pakraštys :: Giria
Puslapis 1 iš 1