Įėjimas/išėjimas
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Re: Įėjimas/išėjimas
Fluttershy, Twilight Sparkle ir Spike atėjo prie bibliotekos.
- ...ir štai tokia mano viso gyvenimo istorija. Na, ar nori išgirsti apie šiandieną? - paklausė pegasės drakoniukas.
- ...ir štai tokia mano viso gyvenimo istorija. Na, ar nori išgirsti apie šiandieną? - paklausė pegasės drakoniukas.
Doctor Whooves- Posts : 164
Taškai : 184
Reputacija : 0
Fluttershy susidomėjimas toliau didėja:
- O taip, prašyčiau!
- O taip, prašyčiau!
Fluttershy- Posts : 718
Taškai : 1117
Reputacija : 3
- Apgailestauju, kaip mes taip greitai atėjome? Štai čia aš gyvensiu kol viešėsiu Ponyville, o mano vargšui drakoniukui reikia išsismiegoti! - nekaltu balsu prašneko poniukė.
- Nereikia man jokio- auč! - Twilight teattrališkai tėškė Spike į žemę.
- Awww, tu tik pažiūrėk, jis toks meilutis ir nuvargęs, kad net negali išsilaikyti ant kojų!
- Nereikia man jokio- auč! - Twilight teattrališkai tėškė Spike į žemę.
- Awww, tu tik pažiūrėk, jis toks meilutis ir nuvargęs, kad net negali išsilaikyti ant kojų!
Fluttershy Spaikui:
- Vargšas mažyli, tu turi eiti atsigulti…
- Vargšas mažyli, tu turi eiti atsigulti…
Fluttershy- Posts : 718
Taškai : 1117
Reputacija : 3
- Taip taip, aš tuo tikrai pasirūpinsiu! O dabar - labanakt! - Twilight pagriebė Spike ir užtrenkė duris tiesiai Fluttershy prieš nosį. Viduje buvo aklina tamsa.
- Na ir nemandagi, - sumurmėjo drakonas, kasydamasis galvą.
- Atleisk Spike, bet aš turiu įtikinti princesę, kad Night Mare Moon sugrįš, ir mums jau liko visia nebedaug laiko! Man tieisog reikia pabūti vienai, kad galėčiau pasimokyti be tų visų išprotėjusių ponių, besistengiančių su manimi susidraugauti. Nagi, kur ta šviesa?
- Na ir nemandagi, - sumurmėjo drakonas, kasydamasis galvą.
- Atleisk Spike, bet aš turiu įtikinti princesę, kad Night Mare Moon sugrįš, ir mums jau liko visia nebedaug laiko! Man tieisog reikia pabūti vienai, kad galėčiau pasimokyti be tų visų išprotėjusių ponių, besistengiančių su manimi susidraugauti. Nagi, kur ta šviesa?
Puslapis 1 iš 1