Rarity
Puslapis 1 iš 1
Rarity
RARITY
GYVENAMOJI VIETA (miestas): Ponyville
TIKRA ŠEIMA:jau nebeprisimena nei tėvų, nei senelių, nei brolių ar seserų
AMŽIUS (vaikas/paauglys/suaugęs): suaugęs
GALIA: moka rūpintis išvaizda (ne tik savo, bet ir kitų) ir moka ją pakeisti taip greitai, kaip niekas kitas visoje Equestrijoje. Be to, ji puikiai derina spalvas, tad beveik visose šventėse Rarity tenka pasirūpinti dekoracijomis.
ŽYMĖ:
CHARAKTERIS: Rarity yra labai dėmesinga ne tik savo, bet ir kitų išvaizdai - nieko negalės daryti ir niekur negalės eiti, jeigu jos plaukai bus netinkamai sušukuoti arba negalės gatvė nueiti tolyn, jeigu pamatys kokią susivėlusią mergaitę - ne tik sušukuos ją gražiai, bet ir perrengs. Taigi, Rarity yra tikras pedantiškumo įsikūnijimas. Be to, ji yra gana draugiška, bet retai šypsosi. Tik tai nereiškia, kad ji visada būna liūdna ar supykusi.
GYVENAMOJI VIETA (miestas): Ponyville
TIKRA ŠEIMA:jau nebeprisimena nei tėvų, nei senelių, nei brolių ar seserų
AMŽIUS (vaikas/paauglys/suaugęs): suaugęs
GALIA: moka rūpintis išvaizda (ne tik savo, bet ir kitų) ir moka ją pakeisti taip greitai, kaip niekas kitas visoje Equestrijoje. Be to, ji puikiai derina spalvas, tad beveik visose šventėse Rarity tenka pasirūpinti dekoracijomis.
ŽYMĖ:
CHARAKTERIS: Rarity yra labai dėmesinga ne tik savo, bet ir kitų išvaizdai - nieko negalės daryti ir niekur negalės eiti, jeigu jos plaukai bus netinkamai sušukuoti arba negalės gatvė nueiti tolyn, jeigu pamatys kokią susivėlusią mergaitę - ne tik sušukuos ją gražiai, bet ir perrengs. Taigi, Rarity yra tikras pedantiškumo įsikūnijimas. Be to, ji yra gana draugiška, bet retai šypsosi. Tik tai nereiškia, kad ji visada būna liūdna ar supykusi.
Rarity- Posts : 36
Taškai : 40
Reputacija : 0
Job/hobbies : Karuselės siuvyklos - drabužių parduotuvės savininkė, nuolatinė SPA centro lankytoja
Similar topics
» Rarity fans
» Rarity kambarys (2aukštas)
» Mano Mažasis Ponis S05E015 Rarity Investigates!
» Mano Mažasis Ponis S04E08 Rarity Takes Manehattan
» Rarity kambarys (2aukštas)
» Mano Mažasis Ponis S05E015 Rarity Investigates!
» Mano Mažasis Ponis S04E08 Rarity Takes Manehattan
Puslapis 1 iš 1