Pyro Nova (nebaigtas)
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Pyro Nova (nebaigtas)
Cia ikeliu Pyro Novos nebaigta versija, zadu greit nuspalvint... Zodziu, vertinkit
Volkeris- Posts : 115
Taškai : 147
Reputacija : 0
Re: Pyro Nova (nebaigtas)
Atrodo grėsmingai. O tokios smailios ausys, ragas turi būti? Aš savo Fluttershy tai darau apvalutę
Krenta į akį jog peraukštai tos užpakalinės kojos kulnas. Tas kuris artimesnis. O tas kur tolimesnis atrodo OK.
Dabar kaip tik pats nagrinėju kaip tos arklių kojos eina. Kanopa tai yra jų vidurinio piršto nagas. Tada per pusę kojos eina pėda ir užsibaigia tuo atsikišusiu kulnu. Tada eina trumpa blauzda, kuri jungiasi su masyvia šlaunim.
Krenta į akį jog peraukštai tos užpakalinės kojos kulnas. Tas kuris artimesnis. O tas kur tolimesnis atrodo OK.
Dabar kaip tik pats nagrinėju kaip tos arklių kojos eina. Kanopa tai yra jų vidurinio piršto nagas. Tada per pusę kojos eina pėda ir užsibaigia tuo atsikišusiu kulnu. Tada eina trumpa blauzda, kuri jungiasi su masyvia šlaunim.
Fluttershy- Posts : 718
Taškai : 1117
Reputacija : 3
viskas normaliai atrodo
fluttershy - aš tai kitaip piešiu kojas , dedu figūras : DD
fluttershy - aš tai kitaip piešiu kojas , dedu figūras : DD
CuteCookie- Posts : 142
Taškai : 146
Koju problemos
Aha, as pats kazkaip is pradziu masciau ar viskas gerai su kojom, bet galvoju gal kai kita piesiu, tada normalesni padarysiu
Smailios ausys
Smailios ausys tai ne ragai, ikelsiu ryt viena paveiksliuka, paaiskinsiu viska
CuteCookie rašo:fluttershy - aš tai kitaip piešiu kojas , dedu figūras : DD
Pala, o kaip tu karčius ir uodegą nupieši su figūromis?
Aš tai bandau kontūrus surinkt iš lankų. Kur tas Photošope yra įrankis lankams ir lenktoms linijoms braižyt.
Fluttershy- Posts : 718
Taškai : 1117
Reputacija : 3
Puslapis 1 iš 1